Kategorier
Ukategorisert

Hva skal du hete lille venn?

Siden starten av prøvingen har vi snakket om navn. Gjennom årenes løp har navnene endret seg. Vi var i starten enige om at Leah og Olivia var fine navn hvis det ble jente. På dette tidspunktet var ikke disse navnene så populære som de er i dag. Og vi har alltid snakket om at vi ikke ønsker at hun skal hete noe «alle» heter. Etter ett år med mislykkede forsøk og deretter corona som satte prøvingen på pause hadde disse navnene blitt veldig populære og vi gikk bort fra dem.

Deretter kom navnene Emilia og Amelia opp. Disse var storfavoritter lenge frem til vi kom frem til navnet hun skal hete. Jeg hadde aldri hørt dette navnet tidligere, men jeg fikk bare navnet klart for meg. Evelyn hadde heller aldri hørt om det, og i begynnelsen visste hun ikke om hun likte det, men samtidig klarte hun ikke legge det fra seg. Og en dag sa du at navnet hadde vokst på henne. Og før vi visste ordet av det elsket du også navnet.

Nå er det helt utenkelig at hun skal hete noe annet. Og vi er veldig glad for at det ikke er et navn som er «brukt opp». Det er 130 jenter i Norge med dette navnet, men jeg er sikker på at det vil vokse med årene. Men da følger vi liksom ikke stormen med å ta et navn alle har, for hun fikk jo navnet før det ble populært. Men selvfølgelig, hvis noen elsker et navn og det er populært så skal man jo selvfølgelig ikke droppe det navnet om det ikke betyr noe for en at mange heter det. Men for oss var det ønskelig med et navn ikke alle har.

Navnet betyr kjær og dyrebar. Og det er akkurat det hun er ❤️ Skjønneste Milea vår!




		

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.